Fotboll

10- 0 för HBK´s damer mot Höllviken

Höllviken fick känna på HBK attack i 90 minuter och mest produktiv denna dag var Alexandra Hellekant som gjorde hela 3 mål och 4 assist.

HBK har på de 2 senaste matcherna gjort otroliga 18 mål de två senaste matcherna och släppt in 1! Här kan man snacka om Erling Ivarssons gamla ramsa ATTACK ATTACK EN HBK ATTACK..

 

Så här skriver HBK om den galna matchen på sin hemsida

Jag är nöjd med min insats, det är alltid skönt att få göra mål och bidra framåt säger tråmålskytten Alexandra Hellekant.

Hellekant inledde målskyttet tidigt då hon satte 1-0 efter knappa fem minuters spel och fler mål skulle det bli  – men först stod hon för två assist när Zara Jönsson gjorde 2-0 och Moa Karlsson 3-0.

Vi inleder stabilt och får direkt övertag, men sedan faller vi in i deras tempo och vi får inte riktigt till vår spel säger Hellekant.
3-0 stod det också när det blev dags för halvtidsvilan och sen var det dags för nätrassel för Hellekant igen assisterad av Linn Eskilsson.

Innan domaren blåste av tillställningen skulle Hellekant göra ytterligare ett mål och två assist och matchen slutade hela 10-0 till HBK.

Vi kommer igen i andra halvlek där vi hittar spelytorna och blir med kreativa, jag tycker vi skall vara nöjda – det är en match där vi kontrollerar på et bra sätt avslutar Alexandra till HBK´s hemsida

Hattricktjejer finns det gott om i HBK 
Anmärkningsvärt är att Alexandra inte var den enda att  få göra hattrick denna match utan även Moa Karlsson och Zara Jönsson nätade trippelt var.
Hur kommer det sig att ni gör så många mål
Vi har högt bolltempo och lyckas hitta fina kombinationer, som gör att vi skapar många målchanser säger tremålsskytten.
Skytteligan i Div 2 sydvästra ser ut så här… 
Julia Bengtsson Västra Karup 13 mål
Zara Jönsson 11 mål
Moa Karlsson 9 mål
Wilma Leidhammar BK Astrio 8 mål
Ovan Nämnda Alexandra Hellekant ligger på en sjätte plats med 6 mål ….
HBK har nu gjort 39 mål och släppt in 10 &  ligger på en andra plats
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen