Fotboll

Oskarströms IS tog tredje raka på hemmaplan

Det klassiska grön/vita fotbollslaget från Halmstad  IS Örnia stretade mot bra – men till slut vann hemmalaget med 4-2

Hemmalaget tog ledningen i den 19:e minuten av Roneil Chagas men med endast sju minuter efter ledningsmålet trycker Burim Hyseni in 1-1 efter en målvaktstavla.

Publiken på Esperedsvallen fick vänta ända till 65:e minuten innan hemmalaget får in 2-1 målet av Ukshin Tahiraj.

Bortalagets Pontus Pettersson kvitterade i 69:e minuten med en nick och ett ställningskrig började ta fart.

Oskarström var för starka

I 79:e kunde inte Örnia freda sitt mål längre och Simon Försberg nickade in et förlösande 3-2 mål och i slutminuterna gör hemmalaget även 4-2 genom Max Pihl.

Oskarströms IS har nu tagit tre raka hemmavinster och visare alltmer en offensiv som börjar märkas signerat nya tränarna Fredrik Fritz Andersson och Robert Andersson.

Nio omgångar har spelats och OIS tog kliv till en tredjeplats efter nio omgångar.