Fotboll

Seger för Oskarströms herrar efter drömmål signerat Pontus Andersson

Oskarströms IS hakar på i toppen efter 3-2 seger hemma på Esperedsvallen…

Oskarström fick i dag bekänna färg mot ett spelskickligt Vapnö IF, men det var hemmalaget som spräckte nollan först efter Roneil Chagas hittat maskorna i den 13:e minuten.

tio minuter senare var det dags igen, men denna gång var det hemmamålvakten Patrik Emanuelsson som skulle få hämta ut bollen från nätmaskorna.

Simon Majberger ser till att sitt OIS tar ledningen med 2-1 i den 37:e minuten och det var också halvtidsresultatet.

I andra tar Vapnö tag i taktpinnen och får utdelning i Halmstadsports tycke helt rättvist, men situationen är knepig.

Domaren har i ett tidigare skede blåst av för ”skada” när en Vapnöspelare fått en smäll i ansiktet, i det senare skedet lägger sig en hemmaspelare ner för skada och domaren väljer att låta spelet gå.

Vapnö anfaller och gör ett riktigt fint nickmål genom Robin Andersson i 51:a minuten.
Situationen kan diskuteras men målet är ett faktum och matchen lever i allra högsta grad.

Halvtimmen senare får Oskarström frispark 25-30 meter  från mål.
Frisparksläggaren Ponuts Andersson gör inget misstag utan sätter nog årets snyggaste frispark på Esperedsvallen i krysset och jubel på läktaren från de 50 personerna som fått komma in…

Tränaren Fredrik Andersson var nöjd över vinsten och sa  så här till Halmstadsport.
-Vi gör en bra laginsats i dag, vi kämpar och krigar hela matchen.
Vapnö är ett spelande lag som spelar fin fotboll berömmer OIS tränaren.