Handboll

Halmstad Handbollsdamer är fortfarande obesegrade i division 3

Vi visste redan innan matchen att den kommer bli tuff och vi kommer få kämpa för att vinna…

Förra året när Halmstad Handbollsdamer mötte gårdagens motståndare i Division 3 så var det Halmstadtjejerna som satte käppar i hjulet för att Lejonen från Lund skulle gå direkt upp till tvåan.

2018 vann de en varsin match, så det var givet att det skulle bli en tuff batalj i Halmstad arena igår!

Tjejerna från Halmstad Handboll öppnade matchen starkt och går direkt upp till ledning med 4-1 genom tålmodigt anfallsspel kombinerat med bra fokus defensivt.

När hemmalaget kommit in bra i matchen drabbas man av en utvisning som gör att anfallsspelet låser sig och laget tappar fokus bakåt, i samma veva blir en av niometersskyttarna skadade (en stukad fot).

Precis som lagets namn Lejonen tar de ett stadigt grepp på hemmalaget som går fram till en 4 måls ledning.

I många lag så är det lätt att tappa fokus och inte kriga på men det bekom inte hemmalaget denna kväll utan man började peppa varandra oerhört mycket & det innebar att man sakta men säkert knaprade sig fram till 12-13 när signalen ljöd för halvtidspaus.

Lagkaptenen Mimmi sa så här till Halmstadsport

När vi går ut i andra halvlek så har vi en bättre attityd och håller jämna steg med dem, under större delen av matchen.

Tyvärr kommer vi in i en sämre period och släpper i väg dem och det beror väldigt mycket på att vi var få spelare som spelade hela matchen, som gör att vi tappar fokus på uppgiften säger Mimmi.

I mitten av andra ligger hemmalaget återigen under med 3-4 bollar, men tjejerna från Halmstad visar åter moral och ger inte upp.

Lagkaptenen fortsätter lyriskt 

Vi var en tunn trupp i kväll men det gjorde vi att alla fokuserade på att ge hundra procent och det gjorde alla.
I dag är jag oerhört stolt lagkapten att vi har denna höga moral & kämpar för varandra hela tiden för styrkan sitter i inte i en enskild spelare utan att hela laget drar åt samma håll.

Att vi vinner vår femte match denna säsong är att vi aldrig ger upp, detta innebär att vi fortfarande är obesegrade säger Mimmi till Halmstadsport.

Nästa match möter Halmstad Handbollsdamer  HK Ankaret på bortaplan och det är en tuff match för division 3 laget , men får vi tro detta lag så är de redan redo för att bärga sjätte segern för i år.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen