Ishockey

2 byten förstörde för Halmstad Hammers

Halmstad Hammers behöver alla poäng man kan få och var på god väg i gårdagens match mot Tyringe på bortaplan, tyvärr så blev 2 olyckliga byten väldigt kostsamma

Upp som en sol näst senast och det kändes som att man hittat tillbaka till vinnarspåret, men ner som en pannkaka i går.. NÄ så illa var det inte utan Halmstad Hammers var det bättre laget i matchen och Tränaren Fredrik Johansson tyckte matchen var riktigt bra.

Hammers får en trist start med två utvisningar i tät följd som gav optimal utdelning för hemmalaget, där Tyringe gör både 1 och 2-0.
Efter den starten börjar Halmstad spelarna vida styrka och krigar sig in i matchen och till slut lyckas man både reducera, genom Hugo Johansson, och sedan kvittera i powerplay via Erik Åhlén.

I andra perioden har Hammers övertaget men det skulle dröja till slutminuten innan Marcus Nygren får trycka dit 3-2 och väldigt psykologiskt övertag inför tredje perioden.

Tredje perioden han knappt börja förrän det stod 4-3 till Tyringe & alla undrade var det var som hände….

Tränaren Fredrik ”freddan” Johansson förklarar vad som hände

Det är två byten som förstör för oss idag!
Vi ligger lite på hälarna i de två första bytena och åker på två baklängesmål förklarar ”freddan”.

Halmstad Hammers försökte in i det sista men i stället kom femte målet i Hammes kasse när den var tom…

Nu är det nya tag i Halmstad Arena på fredag och Grindslanten står för dörren, vid seger så har tränaren Johansson lovat segerdans på isen vid vinst!

KOM OCH HJÄLP GRABBARNA TILL SEGER!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen