Ishockey

Alexander Klarin sköt en poäng till Halmstad Hammers

Att Hammers har haft det tungt hela hösten och i början av 2019, det vet nog alla, men nu fick vi se ljuset i borta matchen mot Nybro!

När Halmstad Hammers åkte till Nybro och serieledarna, så var det nog inte många som trodde på poäng.

Ett nytt Hammers som visade hjärta och krigade på & fick utdelning för sitt hårda jobb genom att spela 0-0 i första perioden.

Laget från Halmstad fortsatte att störa serieledarna och tog också ledningen cirka 7 minuter in på andra perioden genom Hugo Klippfors i spel 5 mot 4.

Som så många gånger tidigare fick inte Hammersspelarna vara glada länge, utan Nybro kvitterade redan efter två minuter efter Hammers mål.

Tyvärr för Hammers fick den storspelande Jacob Crespin släppa in ett mål till innan period två var färdigspelad.

Skam den som ger sig och det gör inte spelarna i Halmstad Hammers och det ger utdelning genom att Alexander Klarin kvitterar till 2-2 efter ett skott som glider in bakom målvakten.

När matchuret visade 20 minuter så stod det 2-2 på tavlan och TÄNK OM Melker Iversens skott skulle gått i mål när han hittar glipan mellan hemmalagets benskydd, då skulle det varit tre poäng i stället.
Marginalerna är små i dagens idrott.

I förlängningen avgjorde serieledarna redan efter 1,18 och matchen var över för denna gång, men vi fick se något som bådar gott inför kommande matcher och så här sa tränaren Fredrik ”freddan” Johansson till Halmstadsport

– Vi hade krigarhjärta idag och gav oss en ärlig chans och med lite flyt så vinner vi matchen & vi spelar ett enklare försvarsspel och jag tycker vi gjorde det bättre i dag än tidigare så det tar vi med oss.

Nu är det upp till bevis igen i kommande matcher att visa att vi blivit bättre och jobbar stenhårt hela tiden för att vinna avslutar ”freddan” till Halmstadsport