Ishockey

Hammers förlorade mot serieledarna Nybro

Halmstad Hammers är något på spåret och har överraskat alla lag i serien med en helt annan hockey än förra säsongen -tyvärr räckte det inte hela vägen igår!

Innan matchen igår fick Halmstadsport frågan av Nybrogänget, vad är det som har hänt med Hammers, de verkar ha en helt annan moral och spetskompetens i år..

Vad är då skillnaden

– Vi på Halmstadsport tycker att man fått in nya spelare med fart och en smarthet, men framförallt är det ett hjärta till laget och spelet som är nyckeln i årets lag.

Matchen i går började Nybro på bästa spelhumör och snurrade upp hemmalaget, men i mål visade Hammers målvakt Anton Malmborg pondus och ett lugnt intryck.

Innan matchens första period var till enda så hade Nybro gjort 1-0 efter klockan passerat sju minuter, när Linus Olsson visat hur ett backskott i spel fem mot fyra skall se ut.

I andra perioden visade Hemmalaget en annan vilja och började kliva in i matchen på allvar, tyvärr så ville inte pucken in och andra perioden slutade 0-0

I tredje böljade matchen fram och tillbaka och i ärlighetens namn så var Halmstad Hammers värda minst en poäng i denna toppmatch.
Pucken ville inte in för hemmalaget som återigen gör en väldigt bra match och det ser fortfarande spännande ut för Hammers framöver.

Matchen slutat 0-1 till serieledarna Nybro!

Klicka på bilden för att se fler bilder från toppmötet

Halmstad Hammers - Nybro 2019

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen