Ishockey

Hammers tillbaka på vinnarspåret…

Efter några mindre bra matcher visade Fredrik Johansson grabbar rätt inställning och är nu tillbaka på rätt spår efter vinst mot Tyringe med 5-3

Herr Johansson i Hammersbåset manade till lugn i senaste intervjun och utlovade fina prestationer på isen till kommande publik.

Första perioden var väl inget att skriva hem till mor och far om, då det var flängigt och lite hafsigt spel från båda lagen, men i andra var det desto bättre ….

Tränaren fick se Victor Gagic hitta målet först innan Bálint Horvath i Tyringe kvitterade till 1–1.
Hammers trummade på och Erik Åhlén tryckte in 2–1 sen Melker Iversen utökade till 3–1.

Innan andra periodpausen ljöd kunde Hammerstrojkan se Carl Westberg göra 4-1 och matchen kändes klar.

”Freddan” var nöjd med andra, men manade till lite noggrannare spel i anfallszon.

I tredje klev säsongens bästa spelare Victor Gagic fram igen och ordnade sitt andra mål och Hammers femte mål för kvällen och innan matchen var över kunde Tyringe överlista hemmamålvakten och sätta 5-3.

Efter matchen var Johansson nöjd med segern och lite lättad efter några förluster.
Tränaren tittar inte på tabellen utan ta match för match och är nu fyra poäng till närmaste konkurrent Kalmar.