Volleyboll

Halmstad utökar sin kvot med förbundskaptens uppdrag!

Hylte/Halmstads succétränare Per -Erik ”Perra” Dahlqvist är den senaste raden från Halmstad som blir förbundskapten för ett svenskt landslag.

”Perra” som han kallas i folkmun tar omgående över förbundsjobbet efter att Johan Isacsson lämnat jobbet efter 14 år som förbundskapten.

Det har gått väldigt fort säger ”Perra” men det går inte att tacka nej till ett sådant uppdrag, för det är det största man kan uppnå i Sverige.

Först skall den nye förbundskapten slutföra EM kvalet och sikta in sig på en andra plats efter Grekland (Grekland är redan klara)

Hetluften direkt
”Perra” kliver in och skall se till att vinna de två  avslutande landskamperna för att ta sig till EM, inte lätt för en ny förbundskapten att få ihop det på bästa sätt.
Fördelen är att ”Perra” jobbat med många av spelarna i Falköping, sen har jag gjort nästan allt i seniorlandslaget säger ”Per- Erik.

Så här sa Hylte/Halmstad till Halmstadsport

 Per-Erik ”Perra” Dalqvist har en gedigen volleybollbakgrund och har redan efter första säsongen i klubben tagit H/H Volleys herrlag till SM GULD 2018.
Ett val av förbundskapten som Svenska volleybollförbundet kan känna sig trygga i.

Vi i  Hylte/Halmstad är stolta över att Perra fått förfrågan och tacka ja till rollen som förbundskapten för svenska herrlandslaget och önskar honom lycka till, det ska bli riktigt roligt att följa honom även där.

Det är andra gången i klubbens historia som förbundet hämtar en förbundskapten från H/H Volley säger Eva Alberti på H/H Volley

Foto: Robin Nylén

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen