/
Volleyboll

Hylte/Halmstad gör som grannarna i Halmstad Arena

Först ut var HBTK att ta både dam och herr till SM final – NU gör Hylte/Halmstad om samma bedrift…

Magiskt säger Halmstadsport och nu hoppas man på att Halmstadpubliken sluter upp och stöttar dessa lag, för häftiga dueller med en lite boll i pingishagen samt en stor boll som kommer få känna på riktiga smashar från flygande volleybollspelare utlovas.

Hylte Halmstad som är både Seriesegrande och obesegrade fortsatte sin svit hemma mot Floby och vann semifinalens match 3 med 3-0.

Floby gick ut aggressivt och insåg att deras chans att vända matchserien är att ta mycket risker. Det gav resultat inledningsvis men vi lyckades hålla en jämn nivå medan de var upp och ner. Vi fick ett par ryck och vann till slut ganska komfortabelt. Återigen tycker jag det är en rejäl laginsats men ska jag peka ut någon som jag är extra nöjd med så är det Max Petersson, säger tränaren Almir Ljutovac till Volleyboll.se

I finalen väntar serietvåan Falkenberg, så en drömfinal är ett faktum med bra tryck på läktarna

– Vi har nu drygt en vecka på oss att förbereda oss ordentligt för säsongens höjdpunkt, SM-finalerna mot lokalkonkurrenten.
Det kommer bli oerhört tuffa och roliga matcher och jag hoppas att alla som bor inom rimligt avstånd tar sig i kragen och upplever matcherna på plats.
Det är de två absolut bästa lagen i landet som möts och det kommer bjudas på många häftiga bolldueller kan jag lova, säger Ljutovac till Volleyboll.se

Klubbens damer ville inte vara sämre och i Halmstadsports ögon hade man kontroll på läget

Damerna tog sig till final med att besegra Linköping med klara 3-0 i semifinalserien

– Damerna fortsätter att imponera med sin attityd och professionalism. De lämnar ingenting åt slumpen utan fortsätter att spela väldigt fokuserat. I dag hade vi extremt bra servepress och LVC fick därmed många tunga lägen från sina kanter. De gjorde det bra ibland med några riktigt skarpa anfall, men oftast fastnade de i vårt block vilket ledde till direkta nedblock eller bra bromsblock som vi sedan kan vända till egna anfallspoäng. Jona (Vigfusdottir) gjorde en bra match från sin högerkant med effektivt anfallsspel, bra block och väldigt utslagsgivande serve. Hon fick mycket välförtjänt priset som matchens lirare, berättar Ljutovac till Volleyboll.se som även är assisterande tränare i damlaget.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen