Volleyboll

Hylte/Halmstad visade upp sin breda trupp

Att Hylte/Halmstad har en mycket bred trupp i år har nog de flesta insett. Det märktes igår när man vann utan problem över Habo volley

Tränare Per-Erik ”Perra” Dalqvist visade upp alla sina spelare under de tre set som spelades i Halmstad Arena. Ja i alla fall de som inte behövde vila. Första set var H/H:s från början till slut.

Habo gjorde dock inte helt fel ifrån sig och med för dagen förra Hylte/Halmstadspelaren Dardan Lushtaku på passarpositionen förde han sitt lag på ett briljant sätt. Han hittade Joakim Lindbom, också tidigare H/H spelare, mycket bra och Jocke fick hela 19 poäng i matchen.

Däremot blev H/H lite för bekväma och slappnade av lite väl mycket i andra och det blev ett jämnare set. Men med H/H:s stora centrar Philip Pettersson och David Pettersson visar man upp ett riktigt bra försvar vid nätkanten.

Fredrik Holgersson fick äran att passa idag och det gjorde han riktigt bra. Men i tredje set vid 22-15 får han gå ut då han fick en krampkänning i låret. Victor Nielsen, ny passare i laget, får komma in och ta över och hinner på de få bollarna som är kvar, visa upp hur bra han är.

Adam Bradbury, ny spiker, visade upp kanonader till anfall och han tillsammans med lagkapten Nicholas Goodell var de som skapade flest poäng i Hylte/Halmstad. Nick på 11 poäng och Adam 13 poäng.

Mycket mer positivt går att nämna om Hylte/Halmstad och deras spelare, men det spar vi till nästa gång.

Hylte/Halmstad vinner över Habo Wolley med 3 – 0 (25-18, 25-21. 25-18)

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen