Bordtennis

HBTK vann mot Kävlinge i Halmstad Arena

Publiken i Curt Holmqvists hall fick tålmodigt vänta på att matchen kunde starta, då bortalaget blev stillastående i olycka på väg upp mot Halmstad, men de väntade inte förgäves om man höll på HBTK

Halmstad tog en ny tung seger när laget vann över ett Kävlinge med klara 4-1, men det var oerhört jämna matcher som skulle till innan segern var bärgad.

Gillar man pingis och action så skall man vara nöjd om man var på plats i kvällens möte, då det bjöds på många fantastiska bollar i Curt Holmqvists hall.

När hemmaspelaren Elias Ranefur förlorade den först matchen mot Magnus Molin i 3-2 i set var det många som började skruva på sig.
Elias som förlorade i skiljeset med 11-6 var inte nöjd med sitt spel och uttryckte sitt spel så här.

– Jag stressade och gjorde många egna misstag och det kändes inte 100 idag, varför det vet jag inte.
Det är skönt att vi har så bra spelare som kliver fram när man själv inte får till det säger Elias.

På Andra bordet så visar Tom Jarvis vilken duktig spelare han är trots sin unga ålder, när han besegrar Eric Jouti med 3-1 i set som också Halmstads Kines Li Yijie skulle repetera med samma siffror mot Yannick Vostes.

Tränaren Ulf ”Tickan” Carlsson byter in ”jokern” Fabian Åkerström som brukar göra fina matcher gjorde det även i kväll när han vinner mot Eric Jouti med 3-1.

Tom Jarvis satte spiken i kistan och bärgade segern med 4-1 efter ha vunnit sin andra match för kvällen mot Vostes med 3-1

En nöjd tränaren kunde konstatera att man har ett jämnt lag där alla bidrar och det blir inte lätt att ta ut rätt lag framöver.

Som för övrigt fick vara kvällens speaker i hallen!

Klicka på bilden för att se mängder av bilder från kvällens match

HBTK - Kävlinge

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen