Bordtennis

Pingistalangerna till stundande U-EM

Tuva Oredsson och Agnes Svensson skall försvara Sveriges färger i EM i stundande Serbien

De unga talangerna från Halmstad är just nu i Köping på landslagsläger och idag söndag åker de till UEM i Serbien.

Agnes berättar om tankarna inför UEM

Vi åker vidare från lägret som är i köping till Serbien på söndag.

Det känns väldigt bra och det ska bli väldigt kul,  detta är mitt andra U-EM och därför vet jag att det är en väldigt lång och rolig tävling som väntar.

Jag tycker att min form har känts mycket bra det senaste och därför förväntar jag mig att jag kan prestera det bästa som jag kan nu i Serbien.
Det är de bästa spelarna i vår ålder från Europa, så de är otroligt duktiga och att konkursen är otroligt hög säger 15 åriga Agnes.

Vi har ett väldigt starkt lag där teamspiriten är hög, så det ska bli extra roligt att spela lag, Även mixed dubbel med William Bergenblock som jag aldrig gjort innan och såklart dubbel med min bästa kompis Tuva.

Bästa kompisen Tuva Oredsson

Det känns jättebra och jag känner mig i bra form, det ska bli super kul att få tävla och representera Sverige i den största europeiska tävlingen för kadetter.
Jag förväntar mig att få spela ut mitt spel så som jag vill spela, och att jag kan spela utan att vara för nervös.

Jag hoppas såklart att ta mig vidare i gruppen i singel och sen gå så långt som möjligt i slutspelet.

Det ska bli kul att spela mixed dubbel med Noa Dahlström som jag aldrig spelat med innan, och såklart med min bästa kompis Agnes i tjej dubbeln.

Det ska även bli väldigt kul att få spela lag med Nathalie Frej och Agnes Svensson eftersom att vi kommunicerar väldigt bra och har en väldigt bra lagkänsla då vi spelat lag i en tidigare turnering i Linz / Österrike avslutar Oredsson till Halmstadsport.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen