Fotboll

2 stycken från Halmstads BK FFA har varit på landslagsläger

På landslagslägret i Karlstad i förra veckan deltog från 2 stycken från Halmstads BK FFA, Alexander Johansson och Zackarias Nilsson.

Lägret pågick från torsdag-söndag med träningar och matcher där det spelades två matcher mot Japans landslag (VM 4:a) som var på träningsläger i Sverige!

Fredagens träningslandskamp mot Japan, spelades i Kristinehamns Arena och slutade med en 3-2 seger för Sverige.

Alexander Johansson spelade 90 min på det centrala mittfältet och gjorde en stabil insats.

Zackarias Nilsson fick spela som anfallare sista 20 min och hann med att göra ett gott intryck på landslagsledningen med bland annat ett skott i stolpen!

Returmötet mot Japan spelades på lördagskvällen i Domen i Karlstad och den matchen slutade 1-1.

Zackarias Nilsson fick starta matchen som anfallare och stod för en god arbetsinsats i 40 min men fick tyvärr utgå efter att fått en spark på vaden!

Alexander Johansson spelade hela matchen, första 50 min som innermittfältare och fick avsluta matchen som högerback och gjorde även på den positionen ett gott jobb !

Spelarna  från HBK FFA har genom sina goda insatser på detta läger kraftigt stärkt sina möjligheter att ta en  VM plats i det Svenska Parasportlandslaget!

INAS Fotbolls VM 2018  kommer att spelas i Värmland 5-18 Augusti och deltagande länder är Brasilien, Frankrike, Saudiarabien, Tyskland, Sydkorea, Ryssland, Polen, Argentina, Japan, Turkiet

Samt titelförsvararna Sydafrika !

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen