Fotboll

Alex Hall årets forward

När årets bästa spelare i P19 Allsvenskan skulle utses knep HBK´s Alex Hall priset som årets forward

Årets Unicoachspelare går till spelare som den senaste säsongen gjort utmärkande insatser i P19 Allsvenskan (minst 10 matcher) och som visat mognad och ledaregenskaper i sitt spel. Meriterande är om spelaren även fått göra inhopp på seniornivå i Allsvenskan eller Superettan under säsongen (max tio matcher under säsongen).

Motivieringen för Alex Hall löd så här 

”Alex Hall är en spelare som arbetar väldigt hårt för att bli en ännu bättre fotbollsspelare och som också är oerhört noggrann i varje detalj i träning och match. Alex som forward har också fått fin utdelning av sitt hårda arbete och utveckling i form av mål där han svarat för 16 mål på 17 matcher i P19-Allsvenskan och därmed delade skytteligasegern i serien. Dessutom har han under 2023 blivit utsedd till turneringens spelare i en cup i Ruurlo-Nederländerna och även hunnit med att skriva A-lagskontrakt och ingår i HBK:s A-trupp från januari 2024.”

Vinnare själv säger så här till Halmsstadsport

Utmärkelsen är ett fint och stort pris som ingen annan har fått tidigare, så självklart betyder det mycket och det visar att man gjort det bra under säsongen.
Jag är stolt och tacksam för priset och skytteligavinsten och när man tänker tillbaka, när motgångarna har varit så gläds man ännu mer utav priset avslutar en nöjd pristagare

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen