Fotboll

Allå, ´allå, ´emliga HBK

Locket på – fast numera uppgraderat till modell gjutjärn – så skriver bloggaren Håkan Ericsson i sitt senaste blogginlägg

Nedan kan ni läsa Håkans blogginlägg

Det bidde ingen uppflyttning till Allsvenskan igen – för första gången på 50 år. Och kommentarerna från klubbledningen om hur man ser på säsongen som gick? Nja, ”på västfronten intet nytt” skulle troligen framstå som Der Spiegel i jämförelse! Damir Hadrovic och Billy Magnusson har nyligen lämnat tränarteamet och om detta var det visst en liten pliktskyldig notis på hemsidan. Frågan är vad detta innebär för framtiden, och kan det t o m vara så att Magnussons uttåg öppnar upp för möjligheten till en ny huvudtränare? Ja, spekulera kan man ju alltid för Hemliga Bollklubben från Halmstad verkar bara bli hemligare och hemligare.

 

Att Höskuldur Gunnlaugsson spelat halva säsongen med ryggproblem hördes inte ett dyft om samtidigt som spekulationernas vågor gick höga på diverse forum. Johan Oremo? Ja han åkte visst på en ny knäskada i U21-avslutningen, men hur allvarligt är detta då? När Andreas Johansson nu kommer hem igen hade HP fått sig ett litet snack vid den allsvenska avslutningen i Göteborg där Ante själv talar om hur han och Igor ska lägga upp spelsättet och hur han vill vara ”tränarens förlängda arm” ute på planen. Det hade ju varit intressant att få ett inslag från HBK själva om Andreas återkomst också – speciellt när vi nu nått bottenlåga publiknoteringar och intresset väl aldrig känts mindre.

Gällande Jesper Westerberg har det tidigare framstått som om han vill förlänga kontraktet men vad händer egentligen med denna numera HBK-veteran? Och Per Texas Johansson håller på att etablera en ny verksamhet tillsammans med förre HBK-profilen Jesper Mattsson – det låter väl som om han också lämnar, eller? Och inte minst: legendaren och allas vår egen favoritmustasch Mikael Kaller verkar också ha gjort sitt i Klubben!

Man kan ju inte låta bli att fundera över vad som egentligen händer i ett HBK där de flesta verkar fly skeppet. Men det är locket på i vanlig ordning i Halmstad – fast numera uppgraderat till modell gjutjärn.´Allå, ´allå, ´emliga HBK, vad står egentligen på?

Läs fler blogginlägg om HBK här
http://fotbollsplatser.blogg.se/#
https://www.svenskafans.com/fotboll/hbk/

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen