Fotboll

Andersberg körde över Sperlingsholm Skuggan BK

Tennissiffrorna 6-1 när hemmalaget Andersbergs IK tog emot Sperlingsholm Skuggan BK på Halmstad Arena under fredagskvällen..

Serieledarna hade inga bekymmer att tugga ner motståndet och Labinoti Selmani skulle inleda målskyttet med att göra sitt första mål efter 19 minuter in i matchen.
Knappa minuten senare gör Ardian Tahiri 2-0  och Selmani gör sitt andra mål kvarten senare.

3-0 i paus och matchen var över men Anderberg tuggade vidare, men bortalaget hittade nätmaskorna en gång idag genom Ahmed Ismail Hasan i den 57:e minuten.

Liridion Selmani fortsätter hemmalagets målskörd efter 64 minuter och Maloku gör 5-1 för att sen få se nummer 99 Liridion Selmani avsluta målskyttet i den 88:e minuten.

Matchen slutar 6-1 och det är en nöjd tränare som Halmstadsport får tala med….

-vi går in med rätt inställning från början och jobbar  för varandra, det var en tuff match och härliga dueller under matchen – vilket gör att vi växer ännu mer säger Kujtim Dibrani.

Om vi skall lyft någon så är det våra mittbackar Fitim och Ardian som gör en väldigt stabil insats tillsammans med vår egen Henry ( Labinot Selmani) på vänsterkanten.
Vår Pirlo (Fatos) står för 3 assist i kväll, men överlag måste jag säga att vinsten var en laginsats mer än individuella prestationer.

Klicka på bilden för fler…

Andersberg IK - Sperlingsholm Skuggan BK

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen