/
Fotboll

Äntligen jubel för HBK Futsal

HBK Futsal har haft det motigt och inte blev det bättre efter första matchen mot Norrköping i lördags, men i söndags kom det efterlängtade vrålet från hemmalaget i Halmstad Arena

HBK killarna förlorade lördagens match mot Norrköping 2-8 och inkasserade ytterligare en förlust i ligan, här var det inget snack om vilket lag som var bäst denna afton, men 24 timmar senare var det annat ljud som ljöd i Halmstad Arena.
När topplaget Nacka Juniors kom till Halmstad Arena fick de möta ett taggat och hungrigt HBK lag.
Efter förlusten mot Norrköping var taktiken glasklar nämligen att täppa till bakåt, men de duktiga Stockholmslaget hittade ändå igenom och lyckades göra o-2, men är det något som signerar HBK laget så är det att aldrig ge upp och med rätt inställning och vilja gör hemmalaget 1-2 genom Jakob Alfredsson.
Marc Brandin skulle kvittera till 2-2 ed endast sex minuter kvar av matchklockan, lite turligt efter att skjutit bollen i ribban för att valla in den vi Nackamålvaktens rygg.
Sen var det dags för Besart Zeqiri att visa hur man skjuter när han med knappa minuten trycker dit en rungande spark till 3-2, segern var nära men det är aldrig klart förrän domaren blåst av matchen.
När Nacka plockar ut målvakten för att försöka komma tillbaka – så får  Daniel Radovanovic lyfta in 4-2 i tom kasse och ett stort jubel bryter ut i Halmstad Arena efter att man för första gången i historien tagit den första segern i högsta serien

 

 

 

 

 

 

Nacka tog ut Ostojic för att spela fem utespelare mot fyra i en desperat jakt på kvittering, men i stället lyfte Daniel Radovanovic in 4–2 i öppet mål med 14 sekunder kvar.

– Det var på tiden att vi vann. Bortsett från i går har vi varit värda att vinna tidigare, men nu vet vi att vi kan slå de bästa lagen, slutar Lunnebjer.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen