Fotboll

Centerns damer rörde till det i division 2 damer

I dagens match mellan serieledarna Laholm och Centern på Kärlekens IP – var det besvikna miner från bortalaget när matchen slutade 0-0…

Laholm krigar för seriesegern hade 6 poäng ner till HBK, som har en match mindre spelad var nog väldigt nöjda när domaren blåste av matchen på Kärlekens IP.

Ett heroiskt krigande IF Centern stängde butiken vid straffområdet, när Laholm hade ovanligt svårt att skapa målchanser.
Tränaren Peter Åberg var besviken efter matchen och kommenterade till Halmstadsport så här ..

-Tycker inte vi kommer upp i normal standard och framför mål är vi för omständiga och detta var inte bra säger en besviken tränare.

Bortalaget hade det mesta av spelet och hade ett stolpskott från att spräcka nollan, men det ville sig inte riktigt denna dag.

I hemmalaget var det väldigt uppåt efter att ha visat upp en enorm vilja och kämpade tills domaren blåste av matchen, det skall sägas att Centern var inte ofarliga och kunde med lite tur gjort segermålet i slutet av matchen på en kontring.

Tränaren Mats Altemyr  uttryckte sig att han var väldigt nöjd med hur tjejerna uppträdde i dagens match & konstaterade att man har väldigt svårt att göra mål och det syntes väldigt väl idag.

Altemyr fortsätter berömma sitt lag och är väldigt nöjd med utvecklingen som laget har, även om man har tappat 5 spelare under säsongen.

Nu blir det ovisst och väldigt spännande i fortsättningen och känner vi HBK rätt så var detta en extra tändvätska i toppstriden!

Klicka på bilden för att ta del av mängder av foton från matchen 

IF Centern - Laholms FK Dam

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen