Fotboll

Cup Kommunal avgjord i Halmstad

I en välspelad final på ett soligt Halmstad Arena inför 428 åskådare lyckades Göteborg besegra Stockholm och därmed stå som slutsegrare i Cup Kommunal. Matchen slutade med en 2-0 seger efter två mål av matchhjälten Julia Torsell Oguz (Jitex Mölndal)…

I inledningen var det svårt för de bägge lagen att nå fram till de riktigt farliga avsluten. Därför var 0-0 i halvtid signifikativt för första halvlek. Två välspelande lag där Göteborg hade ett knappt spelövertag.

I andra halvlek var det ombytta roller då Stockholm lade i en högre växel. Därför kom Göteborgs ledningsmål i 56:e spelminuten som en kalldusch för Stockholm när Julia Torsell Oguz avslutade snyggt. När sedan samma målskytt efter en målvaktsretur tryckte in 2-0 några minuter efter första så var det ridå ner för Stockholmstjejerna.

Pris till matchens lirare delades ut av Kommunal och gick till matchvinnaren Julia Torsell Oguz i Göteborg och Vera Blom i Stockholmslaget.

Som vinnare i Cup Kommunal tilldelas segrarlaget Göteborg en prischeck på 15 000 kr samt Svenska Fotbollförbundets stora silvermedalj

Text: svensk fotboll

två mål av matchhjälten Julia Torsell Oguz (Jitex Mölndal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen