Fotboll

Fantastisk fotboll under fjärde dagen av Gothia Cup

När slutspelet drog igång i Gothia Cup var nog höjdpunkten för många att se Vincent Seger – Zlatans son spela på svensk mark – Kollar vi till våra Halmstadlag så var det både glädje och motgångar…

Några av Halmstadlagen fick sig en lektion hur man spelar fotboll på riktigt hög nivå för sin ålder, man kan bara lyfta på hatten och glädjas av att få möta dessa lag som en tränare uttryckte det till Halmstadsport.

Häng på och läs om Halmstadlagen nedan och givetvis mängder av bilder och lite om Vincent Seger Ibrahimovic

Vi börjar med laget som startade när daggen knappt hunnit försvunnit i Göteborg.

BK Astrio´s flickor 14 stötte på ett fantastisk motstånd genom Nacka FC i  1/32–final A–slutspel.
Nacka visade upp en fantastisk fin fotboll och tjejerna från Söndrum som är ett väldigt bra lag fick se sig besegrade med 5-0.
Får vi på Halmstadsport sia så spelar Nacka FC final i Världens största Cup om någon dag.

Klicka på bilden för fler foton…

BK Astrio - Nacka FC F14

HBK Flickor 16 stötte på FC Rosengård och av siffrorna att döma, så fick Halmstadtjejerna en tuff match genom att förlora med 8-0 i 1/32–final A–slutspel

Brommapojkarna förstörde fortsatt Cupspel för HBK killarna i pojkar 13

I morse visade killarna upp ett väldigt bra spel i 1/32 finalen i A -slutspelet genom att vinna med hela 9-0 efter att  Alex Rydermark, Melvin Karlsson, Albin Hyseni 2, Lukas Ek, Okänd 4 gjort mål i morgonmatchen.

Ombytta roller blev det när man stötte på BP i 1/16 – final på eftermiddagen där Brommapojkarna visade elegans och fantastisk fin fotboll, när man vinner mot ett HBK som mestadels fick agera statister.
Matchen slutar 5-0 till Brommapojkarna.

Klicka på bilden för fler foton …

HBK P13 - Brommapojkarna

IS Halmia pojkar 13 som igår gick till A – Slutspel fick se sig besegrade av Academie De Foot Djerba (Tunisien) med 1–3 i 1/32–final.
Halmianerna fick kämpa sig igenom matchen och lyckades också göra 1-1 genom Hampus Högberg, men direkt efter glädjeyran drar laget från Tunisien ner rullgardinen och Halmia reser sig tyvärr inte igen.

Klicka på bilden för fler foton…

ISH P13 - Academie De ...

Halmia pojkar 14 vann morgonmatchen mot FH 3(Island med hela 6-0 efter att Amin Mohammed 2, Jonathan Dymne, Mustafa Juhi, Abdishakur Osman, Olle Theorin gjort mål i 1/32 – final B slutpelet.

I 1/16 – final fick man möta Toledo Celtics från USA och fölorar med 3-0 och är därmed ute ur turneringen.

Dagens glädjeämne är att 4 lag från Halmstad fortfarande har chansen att vinna Gothia Cup 2019

BK Astrio pojkar 15 har två lag och oturligt nog möttes dem i 1/32 final och lag 1 vann med 3-1 efter att Viggo Rolfsson gjort 2 mål och Vilmer Larsson 1 mål och för Astrio 2 gjorde Adam Mohaiti mål.

Från Astrio lägret så var tongångarna från matchen – att det kändes som en träning!
Lag två var nöjda med att spräckt nollan från lag ett som nu får agera supporterstöd till sina lagkamrater.

Eftermiddagsmatchen och 1/16 finalen var en fröjd att se

BK Astrio har något stort på gång efter att man vunnit mot ST. Paul Blackhawks 1 (USA) 6–1
Målskyttar i denna match blev Samuel Ahnqvist 3, Vilmer Larsson, Leo Hedenberg, Noel Åberg

Spelar man så här framöver så kommer det här bära långt men först står Torslanda IK för motståndet under fredagen i 1/8 final.

Halmstadsport kan rekommendera att gå och titta på detta talangfulla lag, för här finns något utöver det vanliga för deras ålder.

Klicka på bilden för foton … 

BK Astrio P15 - St. Paul Blackhawks

HGH F 15 vann mot Bossekop UL (Norge) 4–2 i 1/32 final efter att Elsa Karlsson gjort två mål och Tuva Andersson & Sanna Karlsson var sitt.

I 1/16–final A–slutspel vann man igen mot Landvetter IF med  3–0 och målskyttarna var Sanna Karlsson 2 och Eira Bisseberg 1.

Tränaren Göran Thelander sa så här om matchen mot Landvetter
– Vi gör det väldigt bra och hittar rätt i vårt spel med bra press och passningsspel, så det känns väldigt bra just nu säger Göran.

Nu väntar OGC Nice (Frankrike) i 1/8–finalen under fredagen.
Här gäller det att vara vaken direkt för vad Halmstadsport erfar så är laget från Nice väldigt väldigt bra, men vi hoppas att HGH tjejerna är laddade för kamp.

I SEF Trophy väntar kvartsfinal för HBK efter att man vunnit mot Västerås med säkra 4-0 i A slutspelet
Målskyttar: Lorent Mehmeti, Elliot Hinsta, Besnik Callaku, Valon Asllani

Tränaren Morgan Ljungqvist var nöjd över vinsten och berättar för Halmstadsport att man hade koll på grejorna och 2-0 var i underkant i halvtid.

När de börjar flytta upp så sätter vi 3-0 ganska direlt och punkterar matchen helt säger Morgan.

Nu väntar Trelleborgs FF i kvartsfinal under fredagen

Gothia Cup Trophy (P17) HBK som gick till B slutspel visade återigen kraft ett att man vunnit med 5-3 mot GIF Sundsvall med ett hattrick av Hampus Hägg samt Oscar Murro & Jonathan Wadensten med ett varsitt mål

Tränaren Robert Nordström berättar att det var en lugn resa mot semifinalen mot IFK Norrköping som spelas under fredagen.

Vincent Seger spelade på Hedens IP

När det började närma sig matchstart på plan 5 mitt inne i Göteborg, var det många blickar som riktades mot en spelare med nummer 26 på ryggen i LA Brakers Elite.

Vincent Seger kanske inte många hade koll på – Men med en pappa som är konungen av Sverige genom alla tider i fotboll och spektakulära mål så blir händelsen på Hedens IP lite större.

Väldigt många har läst i media om att ”Zlatans son” spelar och intresset för att se en pojkar 11 match var stort.
Vincent visade upp ett register som spelfördelare som han aldrig hade gjort något annat och visade upp en glädje som få, när hans egna lagkamrater gör mål.

Det blev inget mål för Vincent i matchen men tänk om hans cykelspark skulle suttit – då skulle jublet på Hedens IP hörts över hela Göteborg och ett nytt ljudrekord för en match för 11 åringar skulle varit ett faktum!

Nedan ser ni den nya generationen av Ibrahimovic som påhejas av mamma Helena!

 

 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen