Fotboll

Gothia är igång

Halmstadlagen är väl förberedda inför Gothia och första dagen var i sin helhet väldigt bra…

Halmstadsport startade dagen att få se HBK pojkar 14 vinna med sitt första lag för dagen med tennissiffrorna 6-0 över Skiljebo SK, även om det var lite morgontrötta huvuden.

Love

 

 

Dagens andra match blev en rivstart och HBK´s andra lag för dagen på Apelsinplanen vinner med hela 9-1 mot Skövde AIK
Där Sam Wijk gör ett hattrick bland annat.

Ludvig

 

Apelsinplanen skulle få ett HBK besök till genom HBK flickor 14 som gästades av Tyresö som vann den kampen med 1-0, men här kan HBK tjejerna betydligt bättre och känner vi dessa tjejer rätt så är de mer taggade i morgon

HBK tjej

Dagens fjärde match var också matchen med utländskt motstånd genom Vilnius Football Academy som hade HBK pojkar 13 på andra sidan planen.
HBK vinner med 4-0 och inleder cupen på bästa sätt.

Lionel

Dagens sista match för Halmstadsport blev HBK i SEF pojkar 15 vinnare efter att man tröttat ut Norrby från Borås och vinner med stabila 3-0

Svante

Från HGH låter det så här efter 1-1 mot Lunds FF

 

En riktig bra första halvlek där vi skapar många bra målchanser innan vi tillslut gör 1-0 på ett skott utifrån av Felicia Wiklund. Trots ett stort spelövertag så står de 1-0 i paus. I andra börjar Lunds FF betydligt starkare genom att spela lite rakare och mer fysiskt och skapar några farligheter efter hörnor och gör 1-1 på en djupledspass. Efter de tar vi över spelet igen och har 3 riktigt bra lägen utan att få in bollen. Matcher slutar 1-1 med ett övertag för HGH och vi ser fram emot morgonens match mot Timrå !

Halmia har två lag igång och pojkar 16 spelade ISH 2-2 mot Intercups MX Green och Andreas Sjöqvist tränare i Halmia summerade dagen.

Vi börjar matchen strålande och bör ha gjort 1 eller 2 mål första 10-15 utan att lyckas. Istället får dem 1-0 efter lite pingpong spel på hörna.

De är bättre än vi i början av andra och gör även 2-0. Sista 15-20 tar vi över matchen igen och gör lite turligt 1-2 på en lång boll som målvakten missbedömer studsen på. Vi pressar sedan på och gör 2-2 med 5 minuter kvar. Sista minuterna trycker vi på för vinsten och är endast en tånagel ifrån att göra trean.

En match med många olika ansikten och som en premiär i allmänhet. Stor anspänning och att få spela mitt på heden gjorde ju inte anspänningen mindre denna dag summerar Sjöqvist.

Halmias pojkar 15 fick ingen rolig start på turneringen 

ISH förlorade med hela 9-0 mot Breidablik från Island, så där får man bryta ihop och komma igen..

 

intervjuer av matchen kommer upp till frukost på tisdagen på grund av ett plugin som inte vill som vi vill

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen