Fotboll

Halmia tog tre viktiga poäng på övertid

Derbykänslan var på topp när Laholms FK gästade Halmias hemmaborg Örjans Vall, där hemmalaget satte 3-2 i 94 minuten…

Bortalaget Laholm inledde på bästa sätt genom att sätta 0-1 redan efter sju minuter när Philip Comnell hittar rätt på frispark.
Spelet böljar fram och tillbaka där lagen slarvar i sitt passningsspel matchen igenom precis som en derbymatch skall vara.

I andra halvlek kliver Jonathan Eriksson i handlingarna när han vänder på steken till 2-1 efter att målen kom till i 56:e och 61:a minuten.
Här kändes det som att Halmia hade koll på läget, men Laholm högg som en kobra när minsta lilla misstag kom och inhopparen Endrit Mazreku kvitterar i 65:e minuten.

Nu börjar kampen och pulsen höjas på plan och suset av sorl ökar på läktaren när chanserna är åt båda hållen, men med två storspelande målvakter i vardera mål var det alltjämt 2-2.
Där de båda lägren har segervittring och matchen kan sluta precis hur som helst.

 Oskar Rantala Törnfeldt som är en krigare vet att matchen är inte slut förrän domaren sätter pipan i munnen för i matchens sista minut 94:e kom det förlösande segermålet efter förarbete Jonathan Eriksson.

Silverfatspassningen fram till Oskar som kom fri med målvakten och hittar rätt i bortre burgavel och stort jubel utbrister på Örjans Vall.

 

 

 

Hör tränaren Anders Wallins ord direkt efter slutsignalen 

Klicka på pilarna i bilden nedan för att se alla

IS Halmia- Laholm FK

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen