Fotboll

Halmia vann mot Gislaved med 2-0

Efter nederlaget mot Åsa i förra omgången, så var fredagskvällens match mot Gislaved betydligt trevligare och bätte fotboll att se på

Det märktes tydligt att veckans träningar givit resultat, för Halmia visade upp en aggresivitet och hunger precis vad som behövs i division 3.
Redan från start var allt tydligare och ett lag som verkligen jobbade för varandra i 90 minuter.

Duktiga Adrian Topalovic var den som visade vägen i kvällens match och tog bort nollan frpn resultattavlan.
Efter ett skott utanför straffområde touchade bollen en försvarare i Gislavedoch blev helt otagbart för målvaktne i Gislaved.

Nervknutarna löstes upp och när Vuk Lugonjic skickar in bollen i nät i den 43 minuten till 2-0 via en Gislavedsförsvarare, så var det lättnadne blickar som utpspelades på Örjans Valls fina gräsmatta.

Halmia fortsatte vara ett orosmoment för Gislaved även i den andra halvlek, men bortlaget var inte utspelade utan fick läget att komma in matchen när domaren pekar på straffpunkten.
Halmias målvakt Nadeem Oma visade upp fina kvaliteter och räddar och efter lite kalabalik kunde Halmia freda sitt mål i efterdyningarna.

Gislaved får ett visst tryck, men Halmia vinner helt rättvist med 2-0.

Tränaren Peter Blomqvist var lättat efter matchen och var nöjd med helheten i matchen, men framförallt med att energin och glöden att vilja vinna var tillbaka.
Kvällens seger innebär att man är med i toppen i division 3 igen.

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen