Fotboll

HBK 2020 och Visionen om Halmstad

Om HBK och fotbollen som utgör en avgörande del av mitt liv skriver Tony Karlsson

Vi står just nu mitt i Superettan med ett HBK som på 8 år i brinnande ekonomisk kris byggts om till en modern idrottsförening med förväntan/förhoppning om allsvenskan 2019 på herrsidan, toppkänning på damsidan, högstaligan inom Furtsal och med stor hjälp från lokala klubbar en av Sveriges främsta akademier.

I rollen som ordförande känner jag att det är dags att skriva från hjärtat till alla er som bor i Halmstad, som bryr er om Halmstad och vill att Halmstad ska vara en plats som vi är stolta över. Javisst fotboll är bara en sak i samhället men faktum är att det finns inget annat som skär igenom nationaliteter, inkomstgrupper och ålder på samma sätt som just fotboll. Fotboll förenar och skapar förhoppningar precis som Sverige gjorde i VM.  Vill vi vara stolta över Halmstad så ligger det nära till hands att engagera sig i fotbollen och göra något för att HBK ska kunna stå starkare i kampen mot de andra klubbarna på elitnivå.

Vi som arbetar gör inte allt rätt och är säkert förtjänta av kritik för vårt arbete men tillsammans kan vi i Halmstad som Sveriges 18 stad i storlek bygga stolthet, samhörighet och kärlek till varandra och till vår stad. Ett enkelt sätt att göra detta är att agera för HBK genom att gå på matcher och heja samt genom att stödja våra andra föreningar i närområdet. Vår stad är på gränsen till för liten för att kunna konkurrera med de stora elefanterna och det är vi som avgör om vi klarar det. Häng med nu och påbörja ditt aktiva ställningstagande för Halmstad genom att komma på matchen mot Degerfors och sedan följa våra lag i kommunen mot nya framgångar.

Låt oss göra detta tillsammans, vi som gillar Halmstad och HBK avslutar Ordförande i Halmstad BK 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen