Fotboll

HBK vann i slutminuterna

På ett soldränkt Glänninge Park möttes så många gånger förr Laholm mot HBK i damernas division 1 och denna gång var det bortalaget som tog tre poäng och en bitter förlust för Laholm…

Den stora publiken som njöt i vårsolen fick se en fotboll som alltjämt skulle ses som 0-0 match, där Meja Staffansson är ett kanon tillskott för klubben.
Spelet är uppdelat i där båda lagen har perioder man spelar riktigt bra och äger bollen.

Efter ett stort bollinnehav i andra halvlek var det tungt tungt tungt när Emmy Zetterberg rakar in 1- 0 för sitt HBK i den 86:e minuten.
1-0 står sig och det var en tung förlust för ett för dagen Laholm som inte får med sig poäng och inte har den där lilla vågskålen på sin sida.

Peter Åberg tränare i Laholm

Tung förlust i stort sett deras enda chans i andra och vi har i ribban 2 på mållinjen och det är en match tät match men vill sig icke.
I paus pratar vi om små detaljer som det alltid är när du ska bara fortsätta på samma vis och så var noggrann med allting
Det är ju jämt och tight och jag tycker vi borde få bättre utdelning på våra chanser, men just nu så vet jag inte vad vi skulle kunna gjort annorlunda när inte bollen vill in avslutar Åberg till Halmstadsport.

Fredrik Andersson tränare i HBK

Mycket skön seger!
vi har väldigt olika delar av matchen, där de skapar på sina fasta situationer – det kanske bäst i serien på fasta situationer men vi lyckades hålla nollan mot dem fast de här så tunga som de är.

Jag är nöjd med vårt försvarsspel men det är de fasta som är svåra men oerhört glad över tre poäng där jag vi plockar med oss kämparglöden och att vi är tillbaka efter två lite svagare insatser.
Kändes oerhört skönt med vinst idag avslutar Fredrik Andersson.

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen