Fotboll

Oavgjort i ligacupen

0-2-underläge trots stort spelövertag vändes till 3-2 och sen blev det 3-3 trots alltförHBK´s P17
Redan i den 4:e matchminuten slarvar hemmalaget och Eskilsminne kan ta ledningen. Därefter trycker ”blåklätt” på framåt och därför kommer 0-2 som en kalldusch när Eskil kontrar in sitt andra mål för dagen i minut 15.

HBK skulle spräcka nollan i 26.e minuten när Olle Johansson får en bjudning från en motspelare.
Man fortsätter störa bortalaget högt upp i planen men lyckas inte förvalta lägena man får. 2-2 skulle dock komma precis innan paus. Edmond Berisha sätter behärskat straffen han själv fixat och 2-2 är ett faktum.

Hemmalaget har det mesta av spelet i andra halvlek och trycker tillbaka Eskilsminne.

Lukas Ek får ett läge men skjuter rakt på målvakten. I den 76:e minuten skulle han dock få revansch efter ett fint anfall längs högersidan hittar Emir El-Khatemi just Ek i straffområdet och vändningen fullbordad.

Ytterligare chanser finns att avgöra och döda matchen men Eskil spelarna kämpar väl och man straffar också HBK-laget i den 85:e.

Frispark en bit in på offensiv planhalva som seglar förbi alla i hemmalaget och in i mål. Slutresultatet skrivs därmed till 3-3.

– Vi är inte på tårna i inledningen av matchen och sätter oss i uppförsbacke direkt. Därefter äter vi oss in i matchen och äger matchen i mångt och mycket.

Men vi är återigen lite för ineffektiva framåt och släpper alldeles för enkla mål bakåt för att vi ska vara nöjda idag, säger Mattias Olofsson.

Text: HBK.se

Vi tog ett snack med HBK spelaren Nikola Vrban

Nikola Vrban

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen