Fotboll

Publikfest på Esperedsvallen när TV-laget kom till Oskarström

Över 300 personer fick se Oskarströms fotbollsprofiler ge Tv-laget en tuff match, som bara har förlorat en match här långt i år…

Tv-laget var mäkta imponerade över OIS som spelar till vardags i division sex och utan en storspelande Dime Jankulovski i mål så skulle hemmalaget varit i ledning när halvtid infann sig.
Tv-laget skulle få in en boll innan paus genom den forna skyttekungen Geert den Ouden gett bortalaget ledningen med 1-0.

I paus hyllades Oskarströms Peter Stangenjord för sina 646 matcher i klubben med en egen tröja med nummer 600 på ryggen,när han intervjuades så var han ödmjukt kaxig att säga till denna publikskaran att vi kommer göra några mål i andra…..

När domaren satte pipan i munnen så dröjde det inte länge förrän hemmalaget kvitterat till 1-1 genom Elias Persson i 36 minuten för att två minuter senare få se OIS ikonen Peter Stangenfjord visa att målsinnet sitter kvar genom att språngnicka in 2-1 38 minuten -synnerligt vackert!

Tv-laget gav aldrig upp och när Mattias Lindström kvitterat på hörna till 2-2 så var det början på Lindström Show….

Den gamle HIF spelaren visade hur man smeker en boll in i bortre gaveln och stort jubel från Tv-laget som kunde pusta ut med ännu en seger…

Med över 300 i publiken blev det en bra slant till Barncancerfonden och till klubbens ungdomssektion!

Klicka på bilden för fler….

OIS - TV-laget

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen