Fotboll

Segertåget rullar på för Halmias damer

Halmias damer var överlägset i målchanser i första halvlek, men när domare satte pipan i munnen för välbehövlig paus, då stod det 1-1 på resultattavlan mellan Halmia – Nittorp…

Segertåget Halmia har något stort på gång och även om man inte får till det riktigt i första halvlek, så var det bara en tidsfråga innan man skulle stänga matchen.
Det fanns en stor orsak till att det ”bara” stod 1-1 i paus där bortamålvakten Rebecka Riestola visade stor speluppfattning och stod för flera fina räddningar.

Halmia var det klart bättre laget i värmen och Sandra Holm hittar nätmaskorna redan i den tionde minuten sen kom kallduschen till 1-1 i 21:a minuten som man inte såg komma.
Efter att pausen varit så fortsatte hemmalaget trumma på och med en stor trupp som kan bli helt avgörande i längden tog Halmia kommandot.

Inhopparen Tuva Persson bytte med målgöraren Sandra Holm i den 46:e minuten och efter 12 minuter på plan så var hon på tårna och tryckte in  2-1 till sitt Halmia efter retur.
Den duktiga Halmiaspelaren Elin  Hansson drog ner rullgardinen halvvägs för Nittorp när hon fem minuter senare hittat rätt efter ett tidigt inlägg.

Rullgardinen åkte ner till botten när inhopparen Isa Rönneblad gör lagets fjärde mål i 90 minuten.

Halmia har något stort på gång och med en bredd i truppen så kan det här bära väldigt långt för de rö/vita…

klicka på bilden för fler ..

IS Halmia - Nittorp division 1 dam

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen