/
Fotboll

Trönninge starkast i DM

Gårdagens match i DM´s åttondel mellan Trönninge If mot IF Norvalla vände hemmalaget till seger och är vidare till kvartsfinal…

Fotbollsplanerna och vädrets makter skiftar lika mycket som börsen går upp och ner, för man ser på spelarna att det är frustrerat när bollen hoppar och far på den ”gröna” mattan.

Inget undantag under DM matchen igår där hemmalaget kändes krampaktigt inledningsvis, men jobbade sig in i matchen.

Norvalla var de som skulle se till så den ena nollan försvann på resultattavlan & från fotografhåll kändes den relativt billig när Viktor Svensson skjuter in 1-0 i den 30:e minuten.

Efter det är det lite böljande spel där hemmalaget börjar hota bakom Norvallas backlinje, innan halvtidsvila får Trönninge ett gyllene läge att kvittera men målvakten sätter handen på och domartrion blåser av.

I andra blir det mer och mer hemmalaget och svårigheten att göra mål har varit ett signum för Trönninge.
När klockan tickar in på 74:e minuten kommer således kvitteringsmålet genom Oscar Lundkvist.

Att nämnas är att Norvalla fått en spelare utvisad tidigare och Trönninge öser på och ledningsmålet skulle komma 4 minuter senare när Romario Hulea gör 2-1 och spiken i kistan skulle också komma när Ademin Odebasic gör 3-1 i den 84:e minuten.

Tränaren Eddie Andersson

-Alltid bra med vinst!
En match där vi är bättre laget i 90 minuter, men haft lite problem med målskyttet sista tiden säger Eddie till Halmstadsport.

Ett tag kändes det som att det skulle fortsätta även igår, men vi får en feldömd straff till vår fördel och efter det lossnar det.

Vi gör två mål till inom loppet av några minuter, där laginsatsen är riktigt bra, så nu skall det bli kul att se vilka vi får i nästa omgång avslutar en nöjd Eddie Andersson.

 

Trönninge IF - IF Norvalla

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen