Handboll

HK Drott krigade till sig seger

Drotts herrar vill upp till ettan igen och hoppet lever efter att man krigade ner serieledaren IK Lågan inför en fantastiskt publik

Halmstadlaget hade allt under kontroll tills det återstår endast sex minuter med en ledning 25-21, men allt kan hända och IK Lågan visade att kampen inte var avgjord.

Lågan knaprar sig ikapp till 25- 24 men närmare än så skulle inte serieettan komma, för efter man börjat man man försvar så var Drottkillarna väldigt kyliga och får  in både 26 samt segermålet nummer 27.

Matchen var väldigt stökig när domarnivån inte var den bästa med hela sju utvisningar och ett rött kort till hemmalaget.

Årets upplaga av HK Drott ger sig aldrig och det visar man genom att arbeta hårt och det fick man göra inledningsvis när man inte gör mål på hela tio minuter.

Mängder av missade avslut och tekniska misstag i kombination med utvisningar fick man direkt jobba i uppförsbacke i första halvlek.
Hemmalaget jobbar sig in i matchen och i paus ligger man under med endast en boll 13-14.

Andra halvlek blev en kamp med nya utvisningar och böljande spel…

Erik Ekstrand visade kylighet från straffpunkten och inbytte målvakten Pontus Söderberg visade klass med ruskigt bra räddningar,så var vågskålen över på hemmalagets sida.

När spelmotorn Anton Andersson blivit punktad så klev andra fram och visade Drotthjärta med att på tre minuter vända underläge med 17-19 till 21-19 STARKT JOBBAT

Segersiffrorna skrivs till 27-25 och hoppet om ettan lever

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen