/
Handboll

Ingen bra dag för Drotts herrar i gårdagens match mot Ystad

I bland blir det grus i maskineriet och det var precis vad Drotts herrar hade igår efter att fått sin segerrad bruten….

Ett spetsat Ystad var klart piggare i matchens inledande perioder och hemmalaget gjorde misstag som vi ine är vana att se från Drott.

Tränaren Hedlund fick se sitt lag förlora med 31-25 efter att halvtidsresultatet var 12-12.

Johan fick se sitt lag missa klara lägen och öppet mål och upplevde att skärpan inte var den bästa och att energin inte var på topp.

Vad det beror på får är svårt att säga men att vi har många missar från av positioner tillhör inte vanligheterna, sen gör Ystad det bra.

Hemmalaget var som mest uppe i en tremålsledning, men efter att bortalaget satt tre bollar i kassen i slutet av första var det likaläge i paus.

I andra Vaknade Hugo Sivertsson till och ger hemmalaget ledning med 13-12 och här någonstans tänkte nog många att nu kommer det fler mål av den unge talangen, men det blev bara tre totalt denna kväll.

Efter Sivertssons mål var det god natt och SEX raka mål av bortalaget, så blev det för brant uppförsbacke denna kväll.

Drotts bästa målgörare Calle Almander gör sex mål och i dag var det inte Drotts dag och det såg man när Daniel Hagström skall lägga in bollen i öppen kasse – och missar!

Ridå ner men nu har Drott gjort sin plattmatch och känner vi grabbarna rätt så skakar man av sig denna match och kommer visa betydligt mer i kommande match mot Warta på bortaplan.

Drott leder serien fortfarande med tre poäng över Mantorp som dock har en match mindre spelad.

Klicka på bilden för fler…

HK Drott - Ystad IF

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen