Padel

John Larsson snubblade på mållinjen i helgens Swedish Padeltour

Det kunde blivit ett sagoavslut för Vilshärad padel om Hemmahoppet John Larsson tagit sig till final…..

Sista matchen är alltid den viktigaste och det är den Vilshärad padel just nu går om anläggningens framtids existerande.

När Swedish padeltour gästade den magiska anläggningen var hemmahoppet John Larsson laddad.

Vägen fram till semifinalen gick på ett strålande sätt och sista hindret till en drömfinal mellan John Larsson och sin ny komponerade partner Pablo Figueroa fanns hindret och duktiga paret Viktor Stjern och Pierre Bonfré.

Matchen börjar i ett rafflande tempo och Larsson/Figueroa flyger fram och spelar en grymt bra padel och Stjern/Bonfré var inte alls med på noterna och setet är hemmahoppets med 6-1.

I andra set när besökarna på nätet knappt hunnit hämta en ny popcornskål så är det omvända roller och Stockholmsparet Stjern/Bonfré fått fart på grejorna och tar hem andra set med samma siffror 1-6.

Tredje var en drömmatch när padel är på den absolut högsta nivå du kan finna i Sverige.
Rafflande dueller där ingen vill ge där ett tiebreak skulle få avgöra rysarmatchen.

John/Pablo får en mardrömsstart och ligger under med 6-2 underläge, men hämtar upp till 5-6 och en dröm passering från Viktor Stjern gör att matchen stängs och ett frustrerat par, som ville så gärna ta sig till final och få möta kompisarna och storfavoriterna Simon Vasquez/Cayetano Rocafort.

John Larsson sa direkt efter matchen sittandes på bänken att marginalerna var inte på vår sida, men att han var nöjd med turneringen och spelet med Pablo -så bryta ihop och komma igen var ordet, men jäkligt surt och tungt.

Det har varit en konstig känsla hela helgen med att veta att det här kan vara sista gången man spelar en tävling avslutar John Larsson till Halmstadsport.

När man summerar den magiska helg där alla Sveriges padelögon riktades mot ett magiskt Vilshärad, så hoppas man att bestämmande människor förstår vilken tillgång padeln är för Halmstad och försöker sig på en lösning med Per Boströms livsverk…

Fotograf Patric Persson

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen