Padel

Sveriges läckraste padelanläggning finns i Halmstad – och den vill man riva!

Padelspelarna i Sverige har sagt sitt och röstade fram Vilshärads padelanläggning till Sveriges läckraste, bekymret är att 26 augusti kan den vara ett minne blott…

När Padelfeber.se utsökte en tävling om vilket anläggning som var den läckraste, då var Vilshärad snabbt med i läsarnas kommentarer som Sveriges läckraste utebana.

Så här skriver Padelfeber på sin sida gällande tävlingen

Padelfeber bad läsare att skicka in bilder på sina favoritbanor från norr till söder. Sedan valde redaktionen ut åtta banor som fick tävla i ett slutspelsträd.

Några av omröstningarna har varit otäckt jämna. Lokal patriotism har flödat, folket har mobiliserats och ibland har det bara skiljt några få röster i någons favör.

I finalen stod det mellan Vilshärad och Kneippbyn

Vilshärad utanför Halmstad är kanske Sveriges mest kända utomhusanläggning. Där har det spelats World Padel Tour och där ska det även inom kort spelas Swedish Padel Tour.

Kneippbyn utanför Visby på Gotland är en resort alldeles intill havet med padelbanor, tennisbanor, volleyboll och utomhusgym.

I natt 00:00 stängdes tävlingen och Sveriges läckraste anläggning vanns av Halmstads utomhusanläggning Vilshärad med klar marginal.

Kruxet med det här är att Vilshärad ligger i en ”tvist” om att banorna skall rivas, då man inte innehar bygglov.
Får vår kommun tillsammans med länsstyrelsen igenom sitt beslut, så kommer alltså Sveriges läckraste padelanläggning att försvinna – Hmmm låter helt banalt.

Vi får hoppas att beslutande personer i sina befattningar gör om och gör rätt och förstår att Vilshärad är en turistattraktion i en fantastisk miljö som numera kan titulera sig som Sveriges läckraste.

Per Boström ägare på Vilshärad säger så här till Halmstadsport om utmärkelsen

-Det här betyder enormt mycket för oss, när vi ser hur tusentals människor engagerar sig -röstar för vår sak.

Tror du att det här påverkar kommunens syn på er utmärkelse

-Vem är ens kommunen?
Vi har faktiskt ingen aning säger Per Boström, under väldigt lång tid försökt få kontakt med dem, men ingen tycks veta vem eller vilka det är.

Jag har i min enfald trott att det var personer av kött och blod som röstats fram av medborgare i Halmstad för att värna om medborgarna i vår kommuns intressen och se till att det genom skatteintäkter kommer in tillräckligt med pengar som kan fördelas på ett rättvist sätt.

Därigenom se till att människorna som bor i Halmstad mår bra och får den service och hjälp de behöver avslutar Per till Halmstadsport.

26 augusti är datumet som allt skall vara nere OM nu inte det blir ändring och man kan bara hoppas att man tittar på olika lösningar för att kunna behålla SVERIGES LÄCKRASTE ANLÄGGNING…

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen