/
Gymnastik

Robin Zümendorf och Eric Nilsson uttagna till Trupplandslaget

Under gårdagen offentliggjorde Svenska förbundsledningen vilka gymnaster som kommer få äran att representera Sverige på EM i Portugal under december…

Halmstad Frigymnaster kan stoltsera med att få med två stycken i den uttagna truppen, med Robin Zümendorf på juniorsidan och Eric Nilsson på seniorsidan.

Robin från Oskarström fick ett samtal från en av tränarna där beskedet var att han var uttagen 

-Självklart blev man överlycklig och tackade ja till platsen, allt är ju tack vare ett svinbra lag och superbra tränare.

Målet är att fortsätta utvecklas och ännu mer fokusera på detta till 100% sen att kunna köra så bra som möjligt när det väl gäller avslutar en överlycklig Robin.

Seniorsidan hittar vi klubbens andra landslagsman Eric Nilsson

Jag fick ett samtal i söndags där dem erbjöd mig platsen och jag blev väldigt chockad, lite mållös.
Har fortfarande inte fattat det än, men den lilla tiden som jag har lyckats sansa mig är det riktig glädje och en stolthet jag känner.

Var lite tvivelaktig för jag kom inte med i den första uttagningsgruppen eller bruttotruppen, sen skickade jag in en ansökan och då kom jag med.
Sen på grund av omständigheterna så fick alla seniorer ta uppehåll och EM blev framskjutet.

Jag kunde börja träna i februari – mars, sen var det bara snabbt upp i form igen på 1-2 månader, så jag är jätteglad, nöjd och hedrad för min plats avslutar Eric till Halmstadsport.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen