Ishockey

Hammers rustar för hösten

Hockeyn i Halmstad har uppehåll, men tro inte att Halmstad Hammers ligger på latsidan för att få ett slagkraftigt lag inför höstens seriespel

Som alla vet blev det en tuff säsong för våra hockeykillar, men till slut reder man ut stormen & kan nu ta nya tag för att komma tillbaka starkare och bättre rustade…

Sportchefen Niklas Söderström och tränaren Fredrik” Freddan” Johansson har nu börjat formatera laget med några nya killar som skall fart på hockeyn i Halmstad igen.

Sist in är av fem så här långt är 20 åriga Tom Johansson som kommer från ärkerivalen Troja/Ljungby.
Med sina 184 cm i strumplästen är han en trygg back som kommer stå stadigt när det börjar blåsa i egen zon.

Sebastian Åkesson 25 år är en fostrad i Rögle och är en offensivt skicklig spelare som senast spelat i Vimmerby.

Lägg därtill Ludvig Nilsson och Oscar Jacobsson åker över åsen närmare bestämt Helsingborg kliver in i Hammers trupp… vad kan dessa utföra i Hammersdräkten, det vet vi inte men de är väldigt bra hockeyspelare.

Martin Pärna blir kvar i moderklubben och kommer dra det tunga loket framåt och visa hjärtat som han besitter för klubben.

Redan här kan man längta tills hockeysäsongen drar i gång i Halmstad Arena – lägger vi därtill några ungtuppar från J20 som kommer kliva in med hjärta – vilja – speed då kommer det här bli fantastiskt bra!

Känner vi sportchefen och tränaren rätt så är detta bara en början på något nytt – spännande och något bra!

 

 

 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen