Ishockey

Sur förlust för Hammers

Serieledande Karlskrona Hockey gästade Halmstad Arena och toppmötet mot Hammers, där bortalaget till sist kunde vinna med 3-1

Hammers visar att man har i toppen att göra och kikar man in på första perioden där Hammers har övertaget till fler mål än Karlskrona så stannade det på 1-0 till hemmalaget.
Willliam Gustafsson som kom till Hammers från Troja skickar in den svarta trissan melllan benen på målvakten Viktor Kokman i slutet av perioden.

I den andra skruvade bortalaget till sin effektivitet och var mer stabila bakåt.
Martin Fridén kvitterade inledningsvis bakom en skymd Jacob Crespin.

I numerärt överläge passade gästerna på att utöka sin ledning till 1-2 efter att Alexander Bergström styrt in pucken över mållinjen.
Efter två perioder var det lika i poängprotokollet men ett övertag för gästerna om vi ser till lägen.

Hammers kom tillbaka i den tredje med mer fart och fläkt och hade en del lägen och ett fantastiskt hårt skott av William Gustavfsson klockrent i ramvirket.
Ett mål där och 2-2 skulle varit ett faktum och en rysare in i slutet, Hammers satte allt på ett kort och plockade Crespin.

När klockan tickar in på 1:43 kvar skickar poängkungen Alexander Bergström i sitt andra mål och lagets tredje mål i tom kasse, men ack så nära det var att Hammers kvitterat.

Surt sa räven men Hammers gör en väldigt bra match i Halmstadsports ögon.

Klicka på bilden för fler 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen