Kampsport

Marcus Liljedorff vann titelmatchen om det skandinaviska bältet

Marcus har inte tävlat hemma på två år så det här var riktigt kul säger den historiske mästaren.

Att det skulle bli en jämna match det visste nog de flesta, då motståndaren var sparringpartnern Burim Rama från C4 Kristianstad.

Liljedorff fick visa allt sitt kunnande inom thaiboxningen för att bli mästare denna kväll, som hade kyla och inga misstag i sitt huvud för att lyckas.

Det kunde slutat illa för redan i tidigt in i matchen fick Marcus ett jack i pannan, men läkarna ordnade att blodflödet stoppades så att matchen kunde fortsätta.

Att det hemmaboxaren skulle vinna var ingen självklarhet efter denna tuffa match MEN som Liljedorrf sa efter matchen att skulle jag vinna så var det för att han hade sparkat sig till segern.

Han fick så rätt och kan nu lägga till Skandinavisk mästare på sitt CV.

Tränaren och allt i allo Erik Bengtsson var hur nöjd som helst över kvällen

Nio riktigt tuffa matcher i A- och B-klass samt två titelmatcher, publiken som var här fick verkligen igen pengarna  under Champions Fight Night med bra sport och härlig stämning – en riktigt bra gala helt enkelt

Adel Ekvall sist upp och var inställd på en titelmatch men efter att motståndaren strök sig, så fick Adel nöja sig med engelsmannen Daniel Horrobin.

Adel visade klass och avslutade kvällen med ett cykelknä som gjorde att domaren bröt matchen.

Ekvall ville mer än gärna tävlat om ett bälte, men är lika nöjd med att enbart få komma upp och tävla sp mycket som möjligt.

Erik Bengtsson tränare och gör oerhört mycket för hemmaklubben Halmstad Muay Thai kunde konstatera att även med kort tid så var det en kanonkväll i Halmstad Arena.

Skall nämnas att klubben har cirka 200 medlemmar och 165 stycken köpt biljett, det är fantastiskt.

Bild: Rene Bon Costa

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen