Volleyboll

Dubbla matcher för Hylte/Halmstad i helgen och den första avklarades utan större problem.

Hylte/Halmstad ställde för dagen upp utan Marcus Nilsson och Bartek Sulinski. Headcoach Almir Ljutovac valde även att vila spikern Jakob Tegenrot och passare Sanil Thomas.

Därför fick Fredrik Holgersson ta vid rodret som passare. Fredrik  har aldrig några som helst problem att styra Hylte/Halmstads lag precis dit han vill och så var det även idag.

 Hylte/Halmstads högerspiker Przemek Smereka var tillbaka och dessutom kunde H/H idag presentera en ny spelare; Lennie Hansson. Lennie är en stor tillgång i laget, både mentalt och spelmässigt. Han fick dock inte så mycket speltid men det kommer!

 I alla fall hade inte Hylte/Halmstad några större problem med Södertelges anfallare. När H/H dessutom har libero Anton Tegenrot som akut bollräddare och som idag gör hela 94! % positiva mottag, blir det inte lätt för motståndarna. Men även Arno Slipac och Igor Sousa är stora i sina anfall och har grym mottagning. Det blir en rätt enkel seger till slut för Hylte/Halmstad och eftersom det är ny match imorgon söndag mot Vingåker, var det säkert ingen som ville ge bortalaget en chans att ta ett set.

 Hylte/Halmstad vinner mot Södertelge med 3-0 (25/22 25/17 25/18)

 Bästa spelare i Hylte/Halmstad: Fredrik Holgersson

 

Hylte/Halmstad - Södertelge

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen