Volleyboll

En bra läxa inför Grand Prix för Hylte/Halmstads damer

Matchen mot Engelholm började inte från Hylte/Halmstads bästa sida. Men det är inte heller nu man behöver vara bäst.

Matchen idag började sannerligen inte bra för Hylte/Halmstad. Engelholmstjejerna fick igenom de flesta av sina anfall och H/H hade stora problem med både servarna och anfallen från skånelaget, dessutom ger man bortalaget alldeles för många poäng genom ofokuserade beslut.

Andra set började precis lika tveksamt för hemmatjejerna som i första set, men mot slutet börjar nåt hända i laget och äntligen börjat lite mer ryggrad synas i H/H tjejerna. Whitney Turner får igång hästsparkar till anfall och vid 11-17 börjar Hylte/Halmstad hämta in så smått. Mycket tack vare Jona Vigfúsdóttirs serveess och Whitney Turners anfall. Lagen går jämnt upp till 21-21 därefter tar dock EVS över igen och vinner 4 raka bollar.

Efter pausen dundrar Hylte/Halmstad på lika intensivt som man avslutade andra set. Hela laget är med i spelet och även om Hylte/Halmstad åter ger fler gratispoäng till Engelholm, är det hemmalaget som krigar på. Vi får se en hel del riktigt roliga bolldueller och stundtals spelar Hylte/Halmstad bort EVS. Men i fjärde set är åter Hylte/Halmstads avvaktande spel tillbaka. Givetvis är inte EVS sena att utnyttja detta och segern i matchen tillfaller till slut Engelholm vilka således får en liten fördel inför mötet nästa lördag i Grand Prix i Uppsala.

Nä idag var det för många tveksamma och ibland även avvaktande beslut som togs i Hylte/Halmstad. Men när man spelar som bäst, når man resultat, även mot ett lag som Engelholm.

Lycka till säger vi till tjejerna i Hylte/Halmstad i semifinalen lördag 18 januari kl 18.00.

Se mängder av bilder om du klickar på nedan foto

Hylte/Halmstad Dam - Engelholm

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen