Volleyboll

Hylte/Halmstad börjar få ihop sitt lag efter seger mot Lindesberg i Högskolehallen

Söndagens match i Högskolehallen i Halmstad innebar att hela organisationen och alla saker som tillhör en match, fick förflyttas från Halmstad Arena där det istället var Bomässa i helgen. Ett inte alltid lätt projekt att få ihop men efter några timmar var hallen klar för match.

 

Hylte/Halmstads damer har efter två matcher börjat få ihop sitt lag och direkt tog man över taktpinnen mot Lindesberg. Man var helt enkelt större på alla positioner och när dessutom passare Ainise Havili gör en näst intill perfekt insats, fick Linde inte igång sitt spel alls. Ainise var inte bara bra i passarrollen utan även i försvar och hon fick ihop en bra poängskörd på 2 block-, 2 serve- och 2 anfallspoäng. Självklart blev hon vald till bästa spelare i Hylte/Halmstad.

 

Men det var inte bara Ainise som var bra. H/H får ihop hela 14 block fördelat på 5 spelare. Man har en mycket bra servemottagning och det är då Hylte/Halmstad får upp bollarna till anfallarna. När man dessutom minimerat sina misstag och anfallen vid nät är tunga, då är spelet riktigt bra. Får ju inte heller glömma bort att nämna Tilda Hellgren, passare förra året men nu gjort riktigt grym comeback som spiker, höger dessutom.

 

Hylte/Halmstad vinner söndagens match mot Lindesberg med 3 – 0 (25-20, 25-15, 25-16)

 

Bild Leif Nilsson

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen