Volleyboll

Hylte/Halmstad vann mot Lund med 3-0

En lite smått skadad passare och en center som åkt hem lite tidigare för att fira jul, Men ett hungrigt Hylte/Halmstad backade inte inför uppgiften.

Matchen idag innehöll allt en volleybollentusiast vill uppleva.

Jona Vigfúsdóttir gör en av sina absolut härligaste och bästa matcher på väldigt länge, hon är överallt och räddar bollar, hon är som en spindel i laget som offrar sig för allt och som hon spelade dessutom. Jona tvekade inte för att gå för fullt på ett enda anfall och hennes glädje över att vara återställd efter en grinig vadskada, visade hon på ett absolut inspirerande sätt.

Emmy Andersson var som säkerheten själv i försvar och servemottagning.

Tjejen plockar allt och dessutom har hon så bra servemottagning så att passaren Tilda Hellgren, kan göra en supperb insats. Emmy verkar veta precis vart Tilda vill ha sina bollar för att få iväg de bästa passen till kanterna och Tilda är som alltid en tjej som hanterar allt på bästa sätt.

Sen har vi de här servarna i laget.

Idag är det Lilly Topic, Cornelia Rosenqvist och Tilda Hellgren som ställer till mest problem för motståndarna. Ja idag hade inte Lund mycket att hämta i Halmstad Arena.

Inte ens misstag från hemmalaget bjöds Lund på i överkant.
Det var väl egentligen endast Stina Rix som ställde till lite problem ibland och henne känner vi ju väl sen tidigare. Måste ju nämna att det var väldigt roligt att få se henne på plan, fastän det var på bortalagets sida.

Hylte/Halmstad vinner idag över Lund med 3 – 0 (25-20, 25-16, 25-16)

Pris bästa spelare

Nr 8 Stina Rix, Lunds VK

Nr 12 Emmy Andersson, Hylte/Halmstad Volley

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen