Volleyboll

Hylte/Halmstads damer satte upp väggen och nu väntar semifinal

Som sagt, det skulle mycket till för att inte Hylte/Halmstads damer skulle säkra semifinalplatsen på lördagen. Ja inte i den vildaste fantasin, skulle Gislaved kunna rubba hemmalaget…

Hylte/Halmstad har sån skärpa och glädje i sitt spel som tillsammans med en unik toppnivå tar dem till segrar som denna. Egentligen är inte Gislaved så dåliga som siffrorna blev, de har ett otroligt ungt och bra lag men det är helt enkelt bara H/H:s damer som inte låter dem komma till anfall.

Dessutom när Ellen Amaral och Hanna Hellvig får igång sina hästsparkar till anfall, tillsammans med Jona Vigfúsdóttirs block och anfall då blir det svårt för motståndarlaget.
Hylte/Halmstads båda liberos Emmy Andersson och Klara Andersson gör ett fantastiskt arbete och levererar gång på gång bra bollar till passare Clarisa Sagardia.

Vi kan fortsätta med centrarna Lilly Topić och Jacque Armer som taktiskt stoppar motståndarnas anfall.
Spelare som byts in tar poäng och många är det som idag står vid sidan, hejar, vrålar och dansar fram sitt lag.

Det är girlpower på hög nivå verkligen och tillsammans har de ett grymt lag där alla gör otroligt mycket avslutar Halmstadsports volleybollskribent Eva Alberti!

H/H vinner över Gislaved med 3-0 (25-10, 25-13, 25-9) och bästa spelare blev
nr 7 Carlyle Nusbaum, GVK
nr 2 Jona Vigfúsdóttir, H/H

Hylte/Halmstads damer har nu ett par veckors matchledighet innan de ger sig in i semifinal 1 borta. Motståndarlaget är ännu inte klart.

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen