Halmstad

H/H Volleys damer spelade på topp

Det var inga som helst problem för damerna igår att ta hem segern över det danska laget Amager. Damerna spelade nästan helt utan att ge bort ett enda poäng och matchen var redan slut efter en timmes spel.

Dock hade Amager en bra spelare i Cara Mattaliano. En tjej med mycket kraft i sina anfall och oftast bra serve. Dock var servarna Amagers sämre egenskap igår.

HH såg mycket starka ut. Det känns som att flera spelare har tagit stora kliv framåt i sitt spel och vågar visa musklerna. Stina Rix visade att hon tar sitt kaptensjobb på fullt allvar och sprider glädje tillsammans med sina fina anfall.

Martina Svensson är också en tjej som tagit stort kliv framåt och hon visade verkligen att hon vill ha kvar sin plats för igår var hon riktigt bra. Ja det var de alla. Hylte/Halmstad visar upp ett mycket bra spel med kraft i anfallen, mycket glädje och man både stöttar och spelar tillsammans som ett lag. Det är riktigt härligt att se. När man dessutom har Emma Mårtensdotter tillbaka efter sin skada så höjer det spelet ännu några snäpp. Emma sa efteråt att hon var glad att vara tillbaka och att det kändes riktigt bra. Ja det såg vi från läktaren för du gjorde riktigt härliga Emma-räddningar som du är känd för.

Hylte/Halmstad har fått en ny passare vid namn Taylor Bruns. Att se henne passa bollarna med den teknik hon gör är ett fröjd för ögat. Taylor är väldigt teknisk och dessutom har hon en fin serve och är nog lite all-round. Ska bli mycket intressant att följa henne under säsongen och hur hon får till lagets spel.

Annie Nyberg skötte mittenspelet tillsammans med Karis Watson perfekt. Det var många bollar som fick retur tillbaka på Amagers sida och Annie ser ut att trivas då hon säkert i år får mer speltid då Jonna Wasserfaller gick till Frankrike som proffs.

Sist men inte minst är att under Öresundsmatchen var Daniele Kovacs de Lima tillbaka som spiker. Stort jubel hördes från läktaren då hon spikar in bollen på motståndarens sida. Lika kraftsfullt som vanligt. Hon är tillbaka!

Bild: Robin Ny^len

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen