Halmstad

Tråkiga nyheter för Halmstad Eagles

Helsingborg Jaguars, laget som vi skulle ha haft våran seriepremiär mot har under denna vecka tyvärr fått lämna besked om att dem drar sig ur serien..

Anledningen är att dem inte har folk nog att spela match vilket är otroligt tråkigt! Inte bara tråkigt för oss i Eagles som får vänta ytterligare en vecka tills nästa match och premiär, utan också för att det finns ett x antal spelare i Helsingborg som inte kan spela den sport dem tränat så länge inför och verkligen älskar, att inte få visa motståndarna vad dem lärt sig under den såå långa perioden innan tävlingssäsong. Jag lider verkligen med dem.. Men varför ska det behöva vara så att ett lag drar sig ur pga manfall? Finns det verkligen inte folk nog i en stad som Helsingborg som är beredd att engagera

sig? Jag vet bara från Hudiksvall, där jag kommer ifrån, så har jag jättemånga kompisar och bekanta som sagt att den är supersugen på att testa på sporten och att det är tråkigt att inte staden har ett fotbollslag.. Och då är Hudiksvall väldigt litet jämfört med Helsingborg. Vad jag vill komma fram till är att det måste finnas ett par fler personer i Helsingborg som säger samma sak som mina kompisar i Hudiksvall. 
Har du intresset eller känner att du vill testa, gå inte runt och övertänk saken! Ge det en chans, testa och se om sporten är något för dig! Det behöver inte bara gälla sport heller för den delen. 
Jag minns att jag för ca 1.5 år sedan när jag satt och kikade på NFL blev så sjukt sugen på att testa på, så jag sökte efter närmsta lag och det var verkligen såå långt.. Hade fått pendla ett par timmar i veckan och det kändes bara så overkligt… Sen fick jag chansen att flytta ned till Halmstad och studera och någon dag innan såg jag på Facebok att Eagles annonserade för en try-out. Den kunde jag dock inte gå på utan när jag anlände till Halmstad veckan efter så tog jag chansen redan den andra dagen i den nya staden. Allt var nytt och jag var skitnervös! Som tur är så har Eagles bara härliga personer och det är mycket tack vare dem jag fortfarande är kvar här idag. 
Okej, jag kanske gled lite ifrån ämnet nu men det jag vill uppnå är att våga chansa!! Hade fler personer i Helsingborg vågat chansa så skulle det nog vara en stor förening, lika som Halmstad Eagles skulle vara här om fler gjorde samma sak!

Istället för seriepremiär så ska vi ha en internmatch istället! Lagets defense kommer att möta offensive och det kommer att bli en mycket rolig match! Vi kan varandra så det kan smälla lite extra på vissa håll, det kan bli snygga jukes och förhoppningsvis en massa touchdowns!!
Jag hade tänkt något speciellt här inför premiären men det får jag istället skjuta upp en vecka. 
Jag vill till sist åter igen uppmana dig som läsare att ta din chans att komma och se amerikansk fotboll på Sannarps IP klockan 13.00 den 6/5!!!!

Våran första seriematch kommer att spelas mot Göteborg Marvels den 13/5, 13.00 på Sannarps IP, missa inte denna då jag hört det ryktas om ev cheerleaders på sidan!
/Mattias
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen