Halmstad

Två veckor kvar till seriestart

Torsdagkväll och jag kom precis hem från kvällens träning ute på Sannarps IP, detta var våran sista träning innan bilarna rullar iväg mot Lidköping och helgens träningsläger så jag tänkte bara dela med mig av några tankar inför detta.

Förväntningarna inför denna helg är stora och samt så känner jag mig någorlunda nervös eftersom det är nog nu under helgen positionerna blir utdelade så varje man kommer att visa sitt absolut bästa för att få platsen man vill ha. På min position, wide reciever, är konkurrensen hög och jag måste ge creds till dem då de är riktigt duktiga och vem det än är som spelar så kommer den att leverera. 

De sista bitarna kommer att läggas på plats, playbook kommer att prövas och se om några få justeringar kommer att krävas inför seriestarten som är om bara TVÅ VECKOR, då kommer det absolut att trappas upp några nivåer vad jag misstänker såhär innan.

Men tillbaka till lägret nu, jag ska inte glömma att vi ska spela en scrimmage mot Lidköping Lakers. Det är ett lag som vi ej kommer att möta i den kommande serien och jag vet inte direkt någon speciell fakta så jag utgår från att de har mer rutin i laget och har spelat ihop en längre tid än vad vi har. Men vi i Eagles har utvecklats mycket vad jag tycker och vi har all chans i världen att kunna ge dem en bra match, jag vågar till och med säga att vi ska vinna!!
Jag kommer skriva ett till inlägg på söndag om hur helgen vart men efter matchen så ska båda lagen grilla och umgås tillsammans och det ska bli superkul. 

Detta får räcka för denna gång men en uppföljare kommer på söndag eller måndag så se till att hålla er uppdaterade på bloggen, samt läs de andras inlägg vilket är bra och väldigt intressanta. Jag ska också passa på och önska Hylte/Halmstad Volley (dam) ett stort lycka till på söndag då dem spelar sin SM-final, match 3 av 5. Det är vinna eller försvinna som gäller efter två förluster, så har just du en ledig dag så åk till Ängelholm och heja tjejerna till seger!!

Hejdå så länge.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen