Badminton

Viktig hemmamatch i Svenska Badmintonligan – Halmstad-Skogås 21/2

Nu ska det avgöras vilka som får direktplatser till SM-semifinalerna när mellanserien i Svenska Badmintonligan går mot sitt slut.

Missa inte chansen att se dueller som ovan när Halmstad tar emot Skogås hemma i Söndrumshallen den 21/2 kl 18:20. Gratis entré.

Det är helt klart säsongens viktigaste match hittills för vårt unga förstalag. Seger mot Skogås kan räcka för att få en fördelaktig kvartsfinalmotståndare, men det krävs förmodligen en seger med 4-2 eller mer.

Damsingel i internationell toppklass
Missa inte chansen att se dansk badmintondynamit när vår superdanska Sofie Holmboe Dahl drabbar samman med landsmaninnan Irina Andersen, Skogås – Säsongens dominanter i damsingel.

”Ja, när de möttes i höstas var det en riktigt fantastisk damsingel som gick till fem set, ” kommenterar lagledare Niclas Rosengren. ”Men hela matchen är verkligen en öppen historia. Vi har revansch att utkräva efter höstens snöpliga 2-4-förlust. Alla matcherna var jämna och vi hade inte riktigt vårt starkaste lag, så vi hoppas på hemmastödet och en riktigt spännande match.”

Välkommen till Söndrumshallen nu på tisdag 21/2 kl 18:20.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen