Uncategorized

Full fart med handboll i Halmstad Arena

I helgen var  det oerhört mycket handboll i Halmstad Arena med allt från Klasshandboll till USM för pojkar 16.
Se bilder från helgens handbollsfest!

Att få se liten som stor hålla på med sport är en underbar upplevelse oavsett om man spelar för vidare avancemang till USM eller man testar handboll för första gången som fallet var i Halmstad Arena i helgen.

Klicka på de olika bilderna så ser ni många fler från de olika matcherna 

Klasshandboll som anordnades i Halmstad Arena i helgen för årskurs 4 & 5 var en fröjd att se, tjejer och killar spelar tillsammans och på lika villkor.
Det viktigaste var inte att vinna utan för att få testa på sporten handboll.

Klass handboll

När vi sedan går vidare i Halmstad Arena så hittar vi lite mer allvar när Halmstad Handboll F 19 mötte Karlskrona handboll

Många av Halmstads tjejer är enbart 15-16 år och möter betydligt äldre tjejer, men gör det väldigt bra, tyvärr förlorar tjejerna matchen med 24-19.

Halmstad Handboll F 19 - Karlskrona

När tjejerna spelar så hör man pulsen höjas med musik på andra sidan väggen i grytan, det är HK Drott som startar sin match mot Växjö och vilken match det blev…. 

Kan ha varit årets vändning i Halmstad Arena vi fick se av HK Drotts herrar, vändningen som innebar seger gör att Drott ligger på en andra plats i serien.

Hemmalaget fick dock en besvärlig inledning och låg under med hela 12-18 i paus, trots försök med flera uppställningar i mittförsvaret.
Inledningen av andra fortsatte på samma sätt och vid 13-20 såg det mörkt ut för hemmalaget.

Ett lyckat målvaktsbyte gav dock hemmalaget energi och inhoppande Malte Johansson agerande stundtals levande vägg (drygt 68 i räddningsprocent).
Tränare Hedlund satsade en period på hela fem spelare födda -01 samtidigt på banan och laget närmade sig sakta men säkert.

Med två minuter kvar var underläget dock fortfarande 24-26 och tiden höll på att rinna ut.

Laget vägrade dock att ge upp och när klockan visade på 59.57 tryckte Erik Ekstrand in segermålet till 27-26 från kanten och vild segerdans bröt ut i Halmstad A

HK Drott Herr - Växjö

Under tiden segerdansen ljöd i ena delen i Halmstad Arena krigade Halmstad Handbolls
pojkar 16 i USM mot Anderstorp

Killarna i pojkar 16 spelade på lördagen mot Anderstorp som man inledde lite trevande för att sedan visa styrka med att vända till en klar seger med 33-23.

Söndagens matcher inleddes med  att spela oavgjort mot Örebro 24-24 för att sedan förlora mot de duktiga Åhus med 25-27.
även om det blev förlust i sista matchen så fick Halmstad jubla ändå, å man blev två i gruppen och är vidare till nästa omgång i USM

Stort Grattis

USM Pojkar 16

 

 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen