Badminton

Ny spännande drabbning i Svenska Badmintonligan

Ikväll tar Halmstad badminton emot Skogås hemma i Söndrumshallen kl 18:20. Inträdet fixar matchsponsorn Baker Tilly så du kollar förstklassig badminton alldeles gratis. Bra va? Läs vad Halmstads dubbel- och mixedankare Louise tror om matchen på ikväll.

Louise Eriksson har varit en av Halmstads mest tongivande spelare under de första matcherna i höstens SBL.

Senast i bortamatchen mot Trollhättan var hon en starkt bidragande anledning till att Halmtad kunna vinna då hon vann både mixed i par med Mikkel, dubbel i par med Sofie och dessutom Golden set-mixeden som avgjorde.

Vi frågade Louise vad hon tror laget tar med sig från förra matchen mot Trollhättan:

– Vi tar med oss en stark lagkänsla. Vi kämpar vidare trots att vi ligger under i många set vilket gör att vi vinner mot Trollhättan.

Jag tycker att det är starkt av killarna som går in som reserver i herrsingel och ger allt och är nära på att överraska. Detta sporrar oss andra i laget ännu mer.

Hur ser du på matchen mot Skogås?
– Det blir en väldigt tuff match. Det är inga givna matcher så det blir tufft i alla delmatcherna. Jag tror att det kommer att avgöras med väldigt små marginaler och det kommer vara väldigt viktigt för oss att fortsätta med den starka lagkänslan så att vi känner stöd från varandra på banan.

FÖLJ MATCHEN VIA LIVESCORE >>
VI STREAMAR MATCHEN VIA VÅR FACEBOOKSIDA >>

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen