Bordtennis

HBTK fortsätter skriva in sig i svensk pingishistoria

När SM avgjordes var Halmstad BTK väl representerat och med fina framgångar, bäst av dem alla gick det för talangen Jennie Edvinsson som tog guld i damjuniorer 20…

Talangen berättar för Halmstadsport att vägen mot finalen kändes stabil och försökte ta boll för boll samt hålla sig till sin taktik.

-I finalen väntade Alma Rööse som jag mötte även i junior SM -finalen förra året.
Jag var väldigt fokuserad och revanschsugen att vinna , då jag förlorade mot Alma någon dag sedan.

Det kändes extra viktigt få revanschen – jag spelade mycket smartare denna gången och lyckades knyta ihop matchen säger en nöjd SM vinnare till Halmstadsport.

Halmstads Charlie Widing spelade till sig ett fint silver i herrjuniorer 20 och Charlie berättar att finalen var en tuff match mot Spårvägens Martin Friis.

-Jag visste att för att slå honom måste jag spela på en väldigt hög nivå matchen igenom, men det höll inte hela vägen säger Charlie.

Mitt mål var att ta mig vidare till kvartsfinalen, men nu blev det bättre en så säger en nöjd silvermedaljör.

I damdubbel slutade Erika Fronth/Jennifer Jonsson på en silverplats efter att man vunnit mot Tilda Johansson/Sara Palm som också spelar för HBTK.

Sara och Tilda ökade på medaljskörden med att ta bronset med sig hem till Halmstad.

Det tog inte slut på medaljskörden med ovan utan Pär Gerell tillsammans med Jens Lundquist(Söderhamn) tog SM-brons i herrdubbeln.

Fantastiskt att se lokala framgångar på den svenska sportscenen

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen